Hvordan skaber jeg frihed og finder vejen i min kajakroning?

Kajakenergi Helle Eckmann

Helle Eckmann er Kajakenergi-medlem og har truffet vigtige valg for at finde vejen i sin kajakroning - en vej der har givet oplevelser, glæde og frihed.

Her er hvad Helle fortæller:

Jeg har lært rigtig meget på de to år jeg har været Kajakenergi-medlem. Det startede med privatundervisning online for at finde ud af hvor mit kajakliv skulle bevæge sig hen. Derefter privatundervisning på vandet, hvor vi nørdede rundt i mine udfordringer med selvredningen, som gjorde at en del grej blev skiftet ud og styrketræningen målrettet. Siden har vi med jævne mellemrum mødtes til privatundervisning, og pt. til surfski træning, som jeg er blevet tændt på.

Udbyttet af at være med i Kajakenergi har været flere ting:

Jeg har fået styr på selvredningen, selv i koldt vand og tørdragt i januar måned. Jeg har fået støtte og opbakning til at stole på, at jeg selv skal finde MIN vej, og dermed også mine træningspartnere uanset hvad andre siger eller mener. Og jeg har fået verdens bedste coach som altid er klar til at nørde rundt i, og være nysgerrig på at finde løsninger, som passer til mig og det jeg står i og som ikke mindst bakker op, når tingene driller, og er med til at fejre mine sejre.

Jeg har også brugt temaerne i Kajakenergi ved specifikke ting jeg gerne ville blive bedre til, og deltaget på mange online sessions.

Det høje serviceniveau med svar på mine spørgsmål, der følger med i den beskedne medlemspris, er en af de ting der har overrasket mig mest! Tue har en evne til at "tune ind” på mig og mine kajak-udfordringer, og se på det fra alle mulige vinkler for at finde det der kunne virke for mig.

Den positive tilgang, og det meget høje faglige og tekniske niveau.......jamen jeg kunne blive ved, medlemskabet giver så meget viden og input, at det er svært at få nævnt det hele.

Jeg vil klart anbefale Kajakenergi, fordi det giver mig så meget læring, inspiration, støtte og input at være medlem.

-Helle Eckmann