Turen går til Færøerne - vi er tæt på at tage færgen, og hele holdet glæder sig.

Vi står på havnen i Hirtshals, og oplever et glædeligt gensyn med hinanden. Sidst vi var samlet, var da hele holdet af kajakroere på turen til Færøerne, mødtes i pinsen. Et sommerhus og forårsfriske bølger var rammen om vores fællestræning, og for turlederne var det en vigtig milepæl i forberedelserne at se og udfordre de enkelte deltagere i kajakkerne.

Siden pinsen har hele holdet trænet, gjort grej klar, pakket tønder, kasser og dufflebags med grej. Nu er vi så klar som vi bliver, og forventningens glæde er meget meget tydelig.

Nu følger 36 timer på færgen uden de store opdateringer. Det er selvfølgelig ventetid, men også tid til mental forberedelse og accept af at nu venter der 8 intensive tur-dage hvor vi i fællesskab skal få de bedst tænkelige kajakoplevelser med hjem. Opleve den Færøske kultur og natur. Prøve kræfter med bølger, tidevand og atlanterhavs-klima. Sørge for at turens “husholdning” virker, så vi får noget at spise. Tage en masse gode billeder.

Og dele vores historier om Kajakroning på Færøerne med jer her på bloggen.

Nu drager vi afsted på eventyr!

Til dig, kære læser: Vi skrives ved ganske snart!

Læs mere i samme kategori

Dag 8: At lande lige tilpas

Dag 8: At lande lige tilpas

Hvordan lander man den ottende og sidste dagstur, efter 7 dage med fuld knald på? Vibeke, Maja, Einar og Henrik var turledere i dag - se hvordan de gjorde.
læs mere
På vej til Færøerne

På vej til Færøerne

Dag 1: Storslåede grotter og hurtigt strømmende vand ved Hestur og Koltur sparkede ugens kajakture i gang med en god test af form, turledelse og teknik.
læs mere

Kommentarer