IPP3 Mastermind

6 måneder med din personlige kajak-træning i centrum Sammen skaber vi langtidsholdbare nye færdigheder!
Læs mereHoldstart 1. juli

En ny vej til IPP3-prøven

IPP3 Mastermind er en utraditionel vej til IPP3-niveauet, hvor vi kombinerer online instruktørkontakt og teknik-videoer. Din træning over en længere periode, giver plads til at udvikle din forståelse og kajakfornemmelse til et nyt niveau. IPP3 Mastermind er et 6 måneders uddannelse, der sætter fokus på din kajak-udvikling, giver dig inspiration og gør dig klar til at gå til IPP3-prøve – med overskud! Tue Olesen fra OnAdventure tager dig i hånden og hjælper dig til at opnå færdighederne.

Tre ting danner fundamentet i forløbet:

1. Din træning

Udviklingen starter med din egen træning. Det er simpelt: Du skal ud på vandet – sammen sætter vi dit træningsfokus, og deler erfaringerne og læringen.

2. Teknik-temaer

Du får et online opslagsværk igennem hele forløbet bestående af videoer og tipsheets.  Det guider dig igennem 15 centrale IPP3-emner. Videomaterialet er tilgængeligt i 2 år fra vi starter

3. Instruktør-kontakt

Udviklingen starter med din egen træning. Det er simpelt: Du skal ud på vandet – sammen sætter vi dit træningsfokus, og deler erfaringerne og læringen.

IPP3 Mastermind - Næste holdstart 1. juli 2018

En ny studieform med plads til refleksion

I forhold til et traditionelt IPP3-kursus på en weekend, strækker dette forløb sig over 6 måneder. Det er med til at skabe langtidsholdbar læring, fordi du har tid til at reflektere, træne samme ting mange flere gange og vende tilbage til tidligere emner. I løbet af et halvt år kan du flytte dig længere end du nogensinde vil kunne på en enkelt intensiv træning – og færdighederne bliver helt anderledes langtidsholdbare. Du indgår i et IPP3 træningsfællesskab med resten af mastermind-gruppen, samt Tue Olesen som inspirator og instruktør.

20 Temaer: Din reference til IPP3-pensum

Teknik

Fremadroning Manøvrering og kantning Fejetag Telemarksving Støttetag og sculling Rulleskolen Baglænsroning Sideforflytninger

Det store billede

Kajakhåndtering i kraftig vind Viden om Tørdragter Viden om Pagajer Prøveforberedelse

Sikkerhed

Bugseringer Makkerredninger Selvredninger

Teori og udstyr

Førstehjælp og Kajakreparation 10 Kajakforbedringer Kort, Kompas og Navigation Knob og Stik Adgangsregler i naturen

Et træningsfællesskab med momentum

i

Nye lektioner hver måned

Hver måned får du nye lektioner at arbejde med. Indholdet er tilgængeligt i hele 2 år fra holdstart, så du kan fortsætte træningen i dit eget tempo.

Spørgsmål og refleksion

Vi bruger et privat online-forum og din personlige logbog til at holde kontakten og sikre at du få svar og opfølgning på dine spørgsmål.

Træning hver uge

Den jævnlige træning er vigtig, så du skal være indstillet på at afsætte 2 trænings-runder ugentligt til din egen træning. Træningen er både på land og på vandet.

Det får du på IPP3 Mastermind

Lad os sammenligne et Traditionelt IPP3 kursus med et IPP3 Mastermind forløb:

Vil du have en plads på Mastermind-holdet?

Næste IPP3 Mastermind Holdstart er den 1. juli 2018 Du får adgang til gennemtestet kursusmateriale. Du bliver en del af en mastermind-gruppe og et lokalt trænings-team, der har et fælles mål. Tue er klar til at inspirere og vejlede dig på vejen til IPP3-prøve. Forløbet giver dig langtidsholdbar læring og blivende færdigeder.   Holdet kører Juli-December 2018 Begrænset antal pladser!

Holdstart den 1/7. Tilmeldingen lukker om

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Det siger deltagerne:

Super fint at kunne gå tilbage

“For mit vedkommende har det længerevarende forløb været bedre end et weekendkursus.

Jeg har det rigtig fint med at nørde videoer i løbet af ugen over en kop aftenkaffe og så øve i weekenden.

Det er super fint at kunne gå tilbage og se videoklip igen når man skal genopfriske efter 1 måneds tid — den mulighed mangler helt ved et weekendkursus.”

-Kim / IPP3 Mastermind Deltager

Makkerskab og tryghed

“Under hele forløbet, har jeg tænkt hvor vigtigt det er, at have en makker, som man kan prøve sig selv af sammen med. Og det ER også en fordel.

Men materialet er så fornøjeligt at bruge, at jeg i virkeligheden også kunne være nået langt bare med mig selv som makker.

Tue er en super dygtig og inspirerende kajakroer, som altid har en begavet kommentar, som kan bruges. Jeg har følt mig meget tryg ved Tue som læremester.”

-Claus / IPP3 Mastermind Deltager

Gennemarbejdet til en god pris.

“Dels er det godt gennemarbejdet (tak for det), og dels er prisen helt OK!

Netop fordi man har adgang til det i to år, og kan arbejde med det som det bedst passer ind i ens egen hverdag, og kan selv beslutte om og hvornår man vil op til prøve.

Jeg er specielt glad for dine videoer, vender tilbage til dem igen og igen, og prøver mig frem.

Logbogsfunktionen er også super og respekt for du er hurtig til at svare :-)”

-Lone / IPP3 Mastermind Deltager

Hvem underviser?

Tue Olesen er instruktør, inspirator og vejleder på forløbet. Tue fortæller: “Jeg har base i Langholt, tæt på Aalborg. Siden 2005 har jeg arbejdet med instruktion på begynderkurser – og været fuld-tid med kajak-instruktion siden 2011. Jeg er selvstændig med OnAdventure.dk og online-siden Kajakenergi.dk. Jeg inspireres af at tænke havkajak-undervisning på nye måder, og er stor tilhænger af at bruge online-undervisning og sparring til at skabe resultater og hjælpe dig til at blive en skarpere og stærkere kajakroer.  Jeg er altid klar på den næste udfordring i på vandet – og på at give dig en god kursusoplevelse der flytter dig!”. Uddannelse:

  • BCU 5* Sea Kayak Leader
  • IPP Instruktør-3 Havkajak med IPP4-Eksaminator godkendelse.
  • IPP Instruktør-2 Kano
  • ACA Level 2 Stand Up Paddle (SUP) Instruktør
  • Canoe Ireland SUP Instruktør
  • Bassinlivredder
  • Førstehjælpsuddannet

IPP3 Mastermind - Næste holdstart 1. juli 2018