Få hjernen med i kajakken

Styrk forbindelsen mellem din hjerne og kajak: En dag med fokus på viden, inspirerende øvelser og personlig plan for din kajaktræning.
Fortæl mig mereBook en plads
  • BOOKINGSTATUS (Max 6 pladser på holdet) 15%

Skab forbindelsen mellem hjerne og kajak

Vil du tage din kajakroning videre?

Søger du en bedre performance i din kajak?

Det kan være længere ture, mere fart, større bølger eller et sikkert rul rul.

Eller det kan være at stille dig op foran et hold kursister og undervise dem med overskud og selvsikkerhed.

Forøg din viden om hvordan du kan fintrimme samspillet af mentale og fysiske færdigheder, og få faglig viden til at sætte din udvikling i gear – op til det niveau, du gerne vil nå.

Vil du forbi begrænsningerne?

Holder noget dig tilbage i din kajak-udviking? Er der en problemstilling, som begrænser dig, og som du gerne vil arbejde med at komme rundt om? 

Det kan være du for eksempel bliver anspændt, når vind og bølger bygger op.

Eller udfordringen i at skulle klare en redning, et wet-exit eller et rul i en presset situation.

Få konkrete tips og velfunderet viden om hvordan dit mentale overskud og din selvsikkerhed i kajakken kan øges.

Kan du genkende en af disse to situationer – eller noget der minder om dem?

Så er dette kursus en unik mulighed for at skabe forbindelse og styrket sammenhæng din hjerne og din kajak – helt kort: #kajakhjerne.

Forberedelse - Viden - Værktøjer - Handlingsplan

Fire trin til ny inspiration til din kajakroning, fra et team af undervisere med tilsammen 34 års faglig erfaring.

Få Hjernen med i Kajakken er et nytænkende og fagligt velfunderet kursus, som giver dig mulighed for at komme videre med din kajakudvikling. Der kan være noget, der blokerer dig: et rul, vejrforhold eller andet du er utilpas i. Der kan også bare være et ønske om at optimere på alle parametre og få hovedet mest muligt med i kajakken, for at kunne levere en bedre kajakpræstation når det rigtig gælder.

Kurset tager dig gennem fire trin

1. Inden kurset indsender du en en kort beskrivelse af, hvad du vil arbejde med. Tue og René fra kursusteamet læser din beskrivelse igennem med kajak- og psykologbriller, og på kursusdagen har vi idéer med til dig om relevant viden, værktøjer og øvelser som du kan bruge fremadrettet.

2. Den ene del af kurset giver dig psykologisk faglig indsigt: René giver dig viden om hjernens opbygning og sammenhængen mellem hjerneprocesser og kajak-præstationer. Det bagvedliggende teoretiske grundlag er bl.a. en hierarkisk trelags-model baseret på viden om hjernen.

3. Den anden del af kurset handler om din kajakteknik: Vi skal på vandet, hvor vi arbejder i små grupper med konkrete øvelser og, der er direkte relaterede til din og de andre deltageres situation. Du vil blive udfordret på den gode måde gennem konkrete øvelser, som du kan bruge efter kurset.

4. Personlig Handlingsplan: Du går hjem fra kurset med ny viden forbindelsen mellem hjernen og din kajakroning. Med dig har du en personlig handlingsplan du kan bruge i dit videre arbejde, med notater og øvelser fra kurset.

Du får 33 års erfaring til rådighed

Du får adgang til viden og undervisning fra et kompetent kursusteam, som er passionerede på deres fagområder

  • Tue Olesen er kajakinstruktør med 14 års erfaring i havkajakken.
  • René Martens Pedersen er autoriseret psykolog med 19 års erfaring.

René og Tue samarbejder om at sætte fokus på den tætte forbindelse mellem kajakroningen og hjernen, og deler gavmildt ud af erfaringerne fra begge felter.

Dit udbytte af at deltage

Z

Faglig viden om sammenhængen mellem kajakroning og hjerne

Konkrete øvelser og værktøjer der udvikler dine kajakfærdigheder

Personlig handlingsplan til din videre træning

Fakta om kurset

  • Dato: Søndag den 23. september 2018.
  • Tidspunkt: Kl. 10-16.
  • Sted: Egå Marina, nord for Aarhus.
  • Udstyr: Medbring egen kajak og påklædning, og afslappet tøj til indendørs undervisning.
  • Forplejning: Vi sørger for din forplejning under hele kurset: Du får en solid sandwich, drikkevarer og mellemmåltider, så du holder energien oppe fra start til slut.
  • Lille hold: 6 Deltagere til 2 undervisere.

TILMELDING - FÅ HJERNEN MED I KAJAKKEN

Søndag den 23. september 2018 kl. 10-16

Egå Marina nord for Aarhus

Max 6 deltagere – lige nu: 5 ledige pladser

Kursussted: Egå Marina, nord får Aarhus. Gratis P-pladser og nem adgang fra E45

Kursuslocation

Vi er et team!

Tue Olesen

Tue Olesen

Kajakinstruktør, OnAdventure

Tue har roet havkajak siden 2004 og arbejder til daglig med undervisning i havkajak, på fuld tid siden 2011. Tue byder ind med en dyb erfaring i at guide kajakroere i alle aldre og på alle niveauer til at udvikle deres teknik og øge deres komfortzone på vandet

Derfor laver Tue dette kursus:

“Jeg laver “Få hjernen med i kajakken” i samarbejde med René fordi jeg ved at vi som et team, kan give dig værdifuld viden og værdi til din kajakudvikling, i en sammenhæng du ikke finder nogen andre steder. Det mentale aspekt af kajakroning er en oplagt vej til bedre oplevelser og større kapacitet.

Mit største fokus på dette kursus er at trække på mange års erfaring med kajakundervisning, og levere relevante, målrettede øvelser til de at arbejde med de problemstillinger som dig der deltager, bringer op. Det vil jeg gøre med et udgangspunkt i den enkelte deltager, fordi erfaringen viser at alle kajakroere er forskellige.”

René Martens Pedersen

René Martens Pedersen

Autoriseret Psykolog, Headroom.nu

René er autoriseret psykolog og har drevet egen praksis i de sidste 10 år. René har været psykolog i 19 år, og har tidligere arbejdet bl.a. som neuropsykolog. Han interesserer sig særligt for klinisk psykolog og samspillet mellem hjerne og krop, og har 7 års erfaring i havkajakken.

Derfor laver René dette kursus:

“Det er min hensigt at hjælpe kajakroere med at identificere, beskrive og arbejde med de forhindringer af mental karakter, som de støder på i deres kajakliv. Måske noget som frustrerer, fordi man ikke kan komme videre eller noget som kan frigive glæden ved at ro kajak. Det er ofte emner som angst-håndtering og spændingsregulering, der vil være relevante, og desuden kan det være spændende for kajakroere at lære mere om sammenhængen mellem hjerne og krop.

Tanken er, at det vil være gavnligt at for kajakroere sparre med en psykolog, som forstår kajakroerens mindset og problemstillinger, og det er lige netop hvad dette kursus giver mulighed for!