Følgende handelsvilkår sikrer dine rettigheder som kunde, og gælder ved handel med OnAdventure, med mindre der indgås skriftlig aftale om andet, i forbindelse med køb af et specifikt kursus eller produkt.

Priser og betaling

Alle priser du finder på OnAdventures webside, www.onadventure.dk, er incl. 25% moms.

Vi modtager følgende kort online

  • Dankort
  • VISA
  • MasterCard
  • American Express

Andre betalingsformer – efter aftale:

  • Faktura, bankoverførsel til OnAdventure, reg. 8401, konto 1270190
  • Elektronisk Faktura – EAN-betaling
  • Kontant

Betalingsfrist er fakturadato + 8 dage, med mindre andet er oplyst på fakturaen.

Levering

Når du bestiller et kursus hos OnAdventure, tilmelder du dig kurset på en dato og klokkeslæt som er oplyst ved bestillingen. Når du har modtaget en kvittering for din tilmelding, er du sikret en plads på kurset.

Ved levering af fysiske varer fremsendes varen med almindelig post 2-3 hverdage efter betaling er modtaget.

Aflysning

OnAdventure kan aflyse et kursus, hvis vi skønner at vejr eller andre betingelser ikke tillader kurset at blive gennemført på en passende sikker vis.

Hvis OnAdventure er nødsaget til at aflyse det kursus du er tilmeldt, vil du blive kontaktet via telefon og den mailadresse, du har oplyst i forbindelse med tilmelding til kurset.

Ved aflysningen bestræber OnAdventure sig på at tilbyde dig en plads på et tilsvarende kursus, inden for en måned fra den oprindelige kursusdato. Hvis ikke dette er muligt, eller hvis du vælger ikke at deltage på den alternative kursusdato, refunderer vi 100% af kursusprisen til dig.

Fortrydelsesret / Afbestilling

Generelt
Bliver du forhindret i at deltage, men kan selv finde en anden deltager som overtager din plads, refunderer vi din kursuspris.

Bookinger op til kr. 3000 eller varighed mindre end 1 dag
Ved afbestilling tidligere end tidligere end 4 uger før kursusstart, får du hele kursusprisen refunderet. Afbestiller du mindre end 4 uger før kursusstart, refunderes kursusprisen ikke.

Bookinger over 3000 kr. eller varighed mere end 1 dag
Ved booking aftales et depositum på 20% af den samlede regning, som forfalder 8 dage efter booking. Dette depositum refunderes ikke i tilfælde af afbestilling. Afbestiller du et arrangement af denne type mindre end 4 uger før kursusstart, refunderes kursusprisen ikke.

Ansvar og forsikring

For at deltage i OnAdventures kurser, skal du være indforstået med vilkårene på denne side, samt være fyldt 18 år. Personer under 18 år skal have tilladelse fra forældre/værge for deltagelse.

Det er din egen ulykkesforsikring der skal dække ved eventuelle hændelige uheld som måtte indtræffe under deltagelse på OnAdventure’s kurser. OnAdventure har tegnet lovpligtig erhvervsansvarsforsikring og passageransvarsforsikring som sikrer dig, i tilfælde af fejl på land eller på vandet, begået af OnAdventures instruktører.

Se vores side om sikker sejlads for mere information om hvordan sikkerheden under vores sejladser varetages.