Færøerne 2017

Færøerne 2017

OnAdventure leverer kajakkurser på Færøerne i sommeren 2017. Alle kajakroere på Færøerne er velkomne til at deltage!

Gavekort til Kajakoplevelser

Gavekort til Kajakoplevelser

Gavekort Mangler du den helt rigtige gave til en god ven? Giv en kajakoplevelse, der vækker begejstring! Oplevelsesgaver – et sikkert hit! Gavekortet kan laves til alle OnAdventures kurser og kajakoplevelser, og du kan kombinere flere arrangementer på samme gavekort....
Kajak på Kanten

Kajak på Kanten

Teknikkursus i kant, balance og styretag. For dig der vil lære at håndtere din kajak mere elegant, og forstå mere om samspillet mellem kroppen, kajakken og pagajen.

Få din havkajak til at lystre dine små vink fra kroppen og pagajen, og udnyt vinden og balancen så kajakken styrer derhen hvor du vil!

Navigation

Navigation

Gør kort og kompas til en del af dine kajakture – bliv din egen navigatør på vandet.

Du bliver introduceret til brug af kompas og søkort, og på kurset gennemgår du praktiske øvelser i at bestemme kompaskurser, navigere og finde din position.

Et rigtigt “værktøjskursus” til dig der skal ud og ro i nyt vand eller står foran en længere tur eller færdighedsprøve.

Reb-gymnastik

Reb-gymnastik

Prøv kræfter med en træningsmetode, som forbedrer dit rul, din styrke og balance i kajakken.

Rebgymnastik er en traditionel grønlandsk disciplin, som stadig i dag er suveræn, fordi den kombinerer balance, smidighed, koordination og styrke.

På spotkursus i rebøvelser kommer du i gang med de første øvelser. Du får gode råd til sikkerheden, og tips til valg og opsætning af reb.