Grønlandsk Rebgymnastik

Traditionelle grønlandske øvelser der giver styrke, smidighed og koordination.

Vil du prøve kræfter med en alternativ træningsform – som forbereder dig til timerne i kajakken, og samtidig byder på udfordringer og sjov?

Qajaasaarneq – grønlandsk rebgymnastik – er en gammel traditionel grønlandsk trænings- og konkurrencedisciplin, som fangerne brugte til at supplere kajaktræningen. I dag indgår rebgymnastik som en selvstændig disciplin i de grønlandske kajakmesterskaber, og er alletiders supplement til din kajaktræning på vandet. Rebgymnastik kan laves både indendørs og udendørs.

På spotkursus i rebgymnastik hjælper vi dig med at komme i gang med de første øvelser, og viser dig hvordan du kommer videre på egen hånd. Hvis du vil have dit eget set-up der hjemme til at træne videre, kan du få tips og gode råd til opsætningen af reb og sikkerhed i forbindelse med øvelserne.

Praktisk information

Et spotkursus i grønlandsk rebgymnastik er for alle. Vær forberedt på at du kommer til at bruge kroppen. Smidighed og balance er vigtigere end råstyrke!

  • Varighed: 1-2 timer
  • Medbring: Varmt tøj, incl. kraftige bukser (eller et lag svedundertøj under dit alm. tøj) og hue/handsker hvis det er køligt.

Book et kursus

Kurser i grønlandsk rebgymnastik arrangeres på forespørgsel

Kontakt os

Få et kursus i Grønlandsk Rebgymnastik

Kurser i grønlandsk rebgymnastik arrangeres på forespørgsel, for klubber og private.

Kontakt os